RACAS uplogo 0RACAS uplogo 1Regio Astrologiae
Collegium Artis Siderum
(Csillagtudom√°nyi Egyes√ľlet)
ÔĽŅ
Kateg√≥ri√°k: [ NYIT√ďLAPOK ] [ DOKUMENTUMOK ] [ TAGS√ĀG ] [ OKTAT√ĀS, ELŇźAD√ĀSOK, RENDEZV√ČNYEK ]
KERES√ČS
a  racas.hu  lapjain
 
(jelen ablakba nyílik)
OKTAT√ĀS, ELŇźAD√ĀSOK, RENDEZV√ČNYEK

iskol√°k

Gyakorlati K√©rdŇĎasztrol√≥gia

K√©rdŇĎasztrol√≥gia kezdŇĎknek

Valódi Asztrológia a Középkorból


tanfolyamok

Asztro·IT

Asztrológia alapozó tanfolyam

Pontosítás és elemzés

Prognózismódszerek

Elekció tanfolyam

Karmaasztrológia

Karma a szinasztri√°ban

Meditációs kurzus

Multiplanetáris numerológia


Minden tartalom
(C) R.A.C.A.S. (R)
2005-2021Szavazz r√°m @ Asztrol√≥gia, horoszk√≥p - AsztroM√≥kusl√©trehozva: 2007.J√ďL.31.KE.; 23.32 CEST; Budapest.HU
(Kapcsok)


Nyomtat√°shoz val√≥ v√°ltozat megnyit√°sa √ļj ablakban

VAL√ďDI ASZTROL√ďGIA A K√ĖZ√ČPKORB√ďL
avagy
Középkori natális asztrológia

IsmertetŇĎ

A k√∂z√©pkori asztrol√≥gia az ŇĎsi, val√≥di asztrol√≥gia restaur√°ci√≥j√°nak a t√∂rt√©nelem sor√°n el√©rt legmagasabb szintje. A sz√≥ eredeti, legnemesebb √©rtelm√©ben vett j√≥sl√°sra, predikci√≥ra k√©pes m√≥dszerekkel rendelkezik, amelyek hermetikus-neoplatonikus-arisztoteli√°nus filoz√≥fiai alapokon nyugszanak. Gyakorlati szempontb√≥l pontoss√°ga √©s megb√≠zhat√≥s√°ga meghaladja a V√©dikus ill. a Hellenisztikus n√©ven illetett r√©gi asztrol√≥giai rendszereket is, valamint olyan eszk√∂z√∂ket ny√ļjt, amelyekkel a kort√°rs asztrol√≥giai iskol√°k nem rendelkeznek, legyen az a val√≥j√°ban csak k√∂z√©pkori t√∂red√©keket ismerŇĎ tradicion√°lis asztrol√≥gia, vagy a j√≥sl√°s puszta lehetŇĎs√©g√©t is tagad√≥ egyes modern √°gazatok.

A K√∂z√©pkori asztrol√≥gia nem egy k√∂nnyen lerohanhat√≥ pr√©da, hanem bevehetetlennek tŇĪnŇĎ erŇĎd√≠tm√©ny, ahov√° az al√°zattal k√∂zeledŇĎ is csak lassan nyer bebocs√°t√°st. M√≥dszertana k√∂vetkezetes, fegyelmezett, pontos alkalmaz√°st ig√©nyel, de szorgalommal kinek-kinek k√©pess√©ge szerint elsaj√°t√≠that√≥.

Az iskola ...

... kettŇĎ √©v idŇĎtartam√ļ, √°ltal√°ban havonta k√©t h√©tv√©gi alkalommal. Az elsŇĎ f√©l√©v anyaga a r√©gi asztrol√≥gia alapjait t√°rgyalja, a fŇĎ t√©mak√∂r a sz√ľlet√©si k√©plet elemz√©se, korrekt megk√∂zel√≠t√©se, de term√©szetesen √©rdekes hat√°rter√ľleteket is √©rint. Az elsŇĎ hat h√≥nap az alapoz√°s jegy√©ben telik el, kis csillag√°szat, a nat√°lis k√©plet elemz√©s√©nek kezdŇĎ l√©p√©sei, √°ltal√°nos tudnival√≥k. M√°r itt √≠zel√≠tŇĎt kapunk az √°ltal√°nos delin√°ci√≥b√≥l, profekci√≥b√≥l, predikci√≥b√≥l, a firdariab√≥l, √©s elkezdŇĎdik a m√°sodik, speci√°lis r√©sz megalapoz√°sa.

A tov√°bbi f√©l√©vekben ker√ľlnek sorra az √©lethossz, az √©letter√ľletek szabadakaratos √©s/vagy sorsszerŇĪ mivolta, az "ut√≥dl√°s" k√©rd√©se, kijel√∂lt hely√ľnk a t√°rsadalomban, a mund√°n horoszk√≥pok, kis √≠zel√≠tŇĎ a korszellembŇĎl, a lelk√ľlet meghat√°roz√°sa, a k√∂z√©pkori spiritualit√°s: azaz mit kezd√ľnk a szellemi vil√°ggal, √©s egy cs√∂ppnyi m√°gikus asztrol√≥gia.

A tanfolyam hallgat√≥i sz√°m√°ra k√ľl√∂n levezelŇĎlista k√©sz√ľl az Interneten.

Minden oktat√°si alkalomr√≥l hangfelv√©tel k√©sz√ľl, amelyet az Interneten kereszt√ľl kapnak meg a hallgat√≥k (√≠gy a k√∂rm√∂l√©s helyett az elhangzottak elsaj√°t√≠t√°s√°ra koncentr√°lhatsz).

Oktat√≥nk kedvezm√©nyes k√ľl√∂n konzult√°ci√≥t is biztos√≠t a hallgat√≥k sz√°m√°ra Skype-on vagy telefonon.

A tanfolyam elkezd√©s√©hez sz√ľks√©gesek az √°ltal√°nos asztrol√≥giai alapismeretek!

Indokolt esetben, elv√©gzett f√©l√©venk√©nt, az egyes√ľleti tags√°g fenntart√°sa √©s a tags√°gi d√≠j megfizet√©se mellett k√©rhetŇĎ legfeljebb egy alkalommal egy √©ves halaszt√°s.

Információk

Az oktatás általában havonta két vasárnapon, alkalmanként 2*120 perc.

Az asztrológia ezen ágát Tamáskovits Gyula (TGy) , az egyetlen magyar CMA (Certified Medieval Astrologer, magyarul Okleveles Középkori Asztrológus) oktatja.


Helyszín: [1144] Budapest, Vezér utca 28/b., Cserepesház (térkép)
Google térkép: Cserepesház

A tandíj:
k√©t v√°ltozatban fizethetŇĎ, Egyes√ľlet√ľnk tagjai sz√°m√°ra:
- vagy havonta 17000 Ft/hó + jegyzetköltség.
- vagy kedvezményesen félévente 2*40000 Ft + jegyzetköltség.

Egyes√ľlet√ľnkbe val√≥ bel√©p√©s az elsŇĎ oktat√°si napon is lehets√©ges. Az egyes√ľleti tags√°gi st√°tus egy√©b kedvezm√©nyekre is jogos√≠t. A tags√°gi d√≠j √©vente 5000 Ft/fŇĎ.

Elv√©gzett f√©l√©venk√©nt, az egyes√ľleti tags√°g fenntart√°sa √©s a tags√°gi d√≠j megfizet√©se mellett k√©rhetŇĎ legfeljebb egy alkalommal egy √©ves halaszt√°s.
Halaszt√°s n√©lk√ľl kimarad√≥ hallgat√≥inkat sajnos nem √°ll m√≥dunkban visszavenni.

Jelentkezés

Jelentkez√©s kit√∂lt√©se √©s elk√ľld√©se a k√∂vetkezŇĎ kezd√©sŇĪ tanfolyamra

T√∂bb, mint 60 kateg√≥ria k√∂z√∂tt kereshet √©rdekl√īd√©si k√∂r√©nek megfelel√ī honlapokat. Ha n√©pszerus√≠ten√© honlapj√°t akkor is l√°togasson el ide!